...

Kalite Ofisi

Kalite Öğrenci Kulübü’nün ilk genel kurul toplantısı yapıldı.
15/06/2022

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kalite Öğrenci Kulübü’nün ilk genel kurul toplantısı,  15/06/2022 Çarşamba günü saat 13:00’ de Eğitim Fakültesi konferans salonunda aşağıda belirtilen gündem maddelerinin görüşülmesi için Kalite Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı, Doç. Dr. Yasin POLAT tarafından yapıldı.

GÜNDEM  ­­­­­­­­­­­­­______   :

Gündemin 1. maddesi gereği açılış konuşmasını geçici yönetim kurulu başkanı yaptı. Üyelerin katılımından dolayı teşekkür etti. Yapılan yoklama neticesinde toplantıya katılma hakkı bulunan 16 üyenin tamamının toplantıya katıldığı görülmüş olup, yeterli çoğunluğun sağlandığı tespit edildi.

Gündemin 2. maddesi gereği şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Gündemin 3. maddesi gereği  Divan başkanı ve başkan yardımcısı ve yazman genel kurulca oybirliği ile seçilmişlerdir.

Gündemin 4. maddesi gereği kulüp yönetim kurulu asıl ve yedek üyelikleri için açık oylama yapıldı. Oylama neticesinde seçilen yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerin isimleri belirlendi.

Gündemin 5. maddesi gereği kulüp denetim kurulu asıl ve yedek üyelikleri için açık oylama yapıldı. Oylama neticesinde seçilen denetim kurulu asıl ve yedek üyelerin isimleri belirlendi.

Gündemin 6. maddesi gereği, dilek ve temennilere geçildi. Divan Başkanı söz alan olup, olmadığını sordu, söz alan olmadı. Divan başkanı yeni seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Gündemin 7. maddesi gereği, divan başkanı toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür ederek, toplantıyı kapattı.   15/06/2022